neděle 20. prosince 2009

Předměty – Business Communication

Tento předmět jsme měli tak nějak povinně – pokud člověk nemá zkoušku TOEFL, nebo má méně než 500 bodů. Z toho jsme usoudili, že se bude jednat spíš o gramatiku, což se nakonec ukázalo jako velký omyl. Jednalo se o předmět, ve kterém jsme se učili pokročilé techniky komunikace v AJ – ať už psané, nebo mluvené.

Předmět vedla vyučující Heather Ranson, starší, energická dáma, kterou to opravdu bavilo. A nás, až na nějaké nezáživné hodiny, taky!

Heather

(fotil Vojta)

Předmět bych z části přirovnal ke KOPREDu, z části k prezentacím na MIN. Při prezentacích nás Heather natáčela na kameru a následně nám video předala (tento způsob novodobého mučení už doputoval i do Čech).

Z vytvořených prací (dopisy, emaily, atd.) jsme vytvořili tzv. portfolio, které může být podkladem pro naše reálné práce v budoucnu. Heather dala ke každému výtvoru rozsáhlý feedback, a aby si byla jistá, že naše portfolio bude dobrým podkladem, nechala nás na konci semestru odevzdat všechny práce znovu – s tím, že jsme museli opravit chyby, které prvně vytkla.

Praktické využití tohoto předmětu: 80%

Známka: A

Žádné komentáře:

Okomentovat